Şehzadeler Manisa'yı Bayrakla Donattı

Mart 11 ,2016

Şehzadeler Belediyesi manolya meydanında vatandaşlara 2 bin 500 adet Türk bayrağı dağıttı. Türk milletinin birlik ve beraberlikten ödün vermeyeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Aziz Türk milleti göstermiş olduğu vakurlu ve onurlu duruşu ile bu ülke üzerinde oynanan oyunları her zaman bozacaktır” dedi.

Şehzadeler Belediyesi manolya meydanında vatandaşlara 2 bin 500 adet Türk bayrağı dağıttı. Rengini şehitlerin kanından alan Türk Bayrağının gönderden asla inmeyeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle 20 gün önce Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hain saldırı sonucu yaralanarak geçtiğimiz akşam tedavi gördüğü hastanede şehit olan Manisalı şehidimiz Vedat Öz’e Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Türk milletinin başı sağolsun. Türkiye Cumhuriyetinin güçlenmesini lider ülke olmasını istemeyen şer odakları yüz yıllardır olduğu gibi karışıklık çıkarmak ve ülkemizi bölmek için yeni yeni senaryolarla hainliklerini yapıyorlar. Ancak geçmişte olduğu gibi ne bu gün ne de yarın bu hainler asla emellerine ulaşamayacaktır. Aziz Türk milleti göstermiş olduğu vakurlu ve onurlu duruşu ile bu ülke üzerinde oynanan oyunları her zaman bozacaktır. Bu gün de Şehidimizin cenazesinde bunu bir kez daha göstereceklerine olan inancım tamdır. Bu noktada bizlerde Şehzadeler Belediyesi olarak Şehidimize sahip çıkıyoruz. Şehidimizin cenazesine katılmak isteyen vatandaşlarımız için bazı noktalarda vatandaşlarımıza 2 bin 500 adet Türk Bayrağı dağıttık. Ayrıca yine bazı caddelere dev Türk bayrakları da astık. Bizim birliğimizi, beraberlik ve bağımsızlığımızın sembolü olan, rengini şehitlerimizin kanından alan bayrak gönderden asla inmeyecek ve indirilmemektir” dedi.