Şehzadeler Meclisinden sevindiren karar

Eylül 04 ,2018

Şehzadeler Belediyesi, geçtiğimiz ay verdiği aranın ardından Eylül ayı Belediye Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplamda 10 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında Karaağaçlı Mahallesinde yapımı bitme aşamasına gelen Düğün Salonun kullanım ücretinin hafta içi 400 lira hafta sonu ise 500 lira olması oy birliği ile kararlaştırıldı.

Şehzadeler Belediyesi Eylül ayı Belediye Meclis toplantısı geçtiğimiz akşam, Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti. Meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinden önce Başkan Çelik, meclis üyelerine belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantında 10 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündem maddelere arasında yer alan Karaağaçlı Mahallesinde yapımı devam eden açık ve kapalı düğün salonunun günlük kullanım ücretinin belirlenmesi maddesinde Bütçe Komisyonunda oy birliği ile kabul edilerek meclis gündemine geldi. Bütçe komisyonu tarafından belirlenen ücret tarifesine göre çeşitlik etkinlikler için kiralanabilecek olan düğün salonunun günlük ücretinin hafta içi 400 lira hafta sonu ise 500 lira olması kararlaştırıldı. Vatandaşların Şehzadeler Belediyesinin modern düğün salonunda daha uygun bir şekilde düğün yapabileceklerini ifade eden Başkan Çelik “Karaağaçlı Mahallemizde yapımı devam eden kapalı ve açık düğün salonumuz bitme aşamasında. Bununla ilgili olarak meclisimizden almış olduğumuz karar gereği düğün yapmak isteyen vatandaşlarımız düğün salonunun hafta içi kullanmak istemeleri halinde 400 lira, hafta sonu ise 500 lira gibi cüzi bir miktar ödeyecekler. Bu tür salonların fiyatlarının çok yüksek olduğu şehrimizde böylesine modern ve geniş bir salonda uygun fiyatla düğün yapmalarını sağlamış olacağız” dedi.

Meclis toplantısı sonunda Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 192.yılı olması nedeni ile AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, MHP Grup Başkanvekili Ziya Elmalı, CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Erkenci ve Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi’ ye çiçek takdim ettiler.