Şehzadeler Mehteri Nöbete coşku kattı

Temmuz 17 ,2017

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde düzenlenen Demokrasi Nöbetlerinin ikinci gününde de vatandaşlar Cumhuriyet Meydanına akın etti. Binlerce Manisalının buluştuğu Cumhuriyet Meydanında Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımının verdiği konser vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı, Demokrasi Nöbetlerinin 2.gününde Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce Manisalıyı coşturdu. Demokrasi Nöbetinin ikinci gününde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Tugay Komutanı Albay Güven Dere, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Müftüsü Sinan Cihan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve binlerce Manisa halkı Cumhuriyet Meydanında buluştu. İlk olarak sahne alan Şehzadeler Belediyesi Mehteran takımı okuduğu marşlarla meydanı dolduran vatandaşlara coşkulu anlar yaşattılar. Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar Mehter Konserinde ellerindeki bayraklarla coşkulu bir şekilde eşlik ettiler. Mehter Konserinin ardından sahne alan Manisalı Gülneva’dan Ezgiler grubu program sonuna kadar ilahi ve marşlarını Cumhuriyet Meydanında bulunan vatandaşlar için seslendirdiler. Gece yarısına kadar süren Demokrasi Nöbetinin son gününde binlerce vatandaş son dakikaya kadar Cumhuriyet Meydanını boş bırakmadılar.