Şehzadeler Muhtarları Konya'da

Mart 30 ,2015



Şehzadeler Muhtarları Konya’da

Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler ilçesindeki 40 muhtarı Konya’da düzenlenen Konya Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri fuarına götürdü. Konya da düzenlenen tarım fuarında muhtarlara fuarın yanı sıra Konya’nın tarihi mekânları ve Mevlana Türbesi gezisi düzenlendi.

Şehzadeler’li muhtarlar bu yıl 13.sü düzenlenen Konya Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri fuarının konuğu oldu. Şehzadeler Belediyesin öncülüğünde düzenlenen fuar gezisine Şehzadeler ilçesinden 40 muhtar katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal ve Kırsal Hizmetler Müdürü Sadık Ataklı’nın da katıldığı Konya gezisinde muhtarlara Konya’nın tarihi mekânları ve Mevlana türbesi gezisi düzenlendi. 3 gün süren Konya ziyaretinde muhtarlar, Konya Tüyap fuar merkezinde kurulan Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri fuarında dünyadaki tarımsal teknolojileri inceleme fırsatı buldular. Şehzadeler ilçesindeki muhtarlar ile bu tür faaliyetlerin dönem dönem yapılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı İsmail Önal “Öncelikle bu Konya gezimize katılan muhtar arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz aylarda muhtarlarımız ile yaptığımız bir toplantıda muhtarlarımıza bu konuyu iletmiş ve o gün olumlu talepler almıştık. Bunun üzerine bu fuara katılımın sağlanması için başkanımız gerekli çalışmaların yapılması talimatını vermişti. Bizde bunun üzerine Şehzadeler Belediyesi olarak tüm muhtarlarımıza bu davetimizi yapmıştık. Vakti müsait olan 40 muhtarımız bu geziye katılacaklarını bize ifade ettiler. Muhtarlarımız ile Konya da düzenlenen Uluslararası Tarım ve Tarım Teknolojileri fuarını gezme fırsatı bulduk. Bu fuarda Dünya genelinde tarımla alakalı en son teknolojiyi inceleme şansını bulduk. Şehzadeler ilçemizde yapabileceğimiz çalımalar hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımız ile 3 gün süren Konya ziyaretimiz esnasında Selçuklu devletinin başkenti olan şehrin tarihi mekânlarını da gezme fırsatı bulduk. Bunun yanı sıra hoş görünün simgesi olan HZ. Mevlana’nın da türbesini ziyaret etme imkânımız oldu. Şehzadeler Belediyesi olarak Muhtarlarımız ile bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

3 gün süren Fuar’ da stantları gezen muhtarlar son teknoloji tarım aletlerini inceleme fırsatı buldular. Fuar gezisinin ardından Muhtarlarla Konya’nın tarihi mekânları ve Mevlana türbesi gezisi yapıldı. Konya gezisinden çok memnun kaldıklarını ifade eden muhtarlar, bu tür faaliyetlerin muhtarlar açısından çok verimli olduğunu söylediler.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45