Şehzadeler Sahurda buluştu

Haziran 02 ,2018



Şehzadeler Belediye Bakanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gece AK Partili Belediye meclis üyeleri ile geçtiğimiz ay açılışı yapılan Zafer Ünal Gençlik Parkında sahur programında bir araya geldi.

Ramazan ayında her akşam bir mahallede iftar programına katılarak yoğun bir program geçiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gece birlikte görev yaptığı Belediye Meclis üyeleri ile sahur programında bir araya geldi. Zafer Ünal Gençlik Parkında düzenlenen sahur programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yanı sıra, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mesut Bayram Laçalar, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve başkan yardımcıları katıldı.

Ramazan-ı şerifi iftar programları nedeni ile çok yoğun geçirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programları ile vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu nedenle yoğun bir ramazan ayı geçiriyoruz. Bu gün de burada Belediye Meclis üyelerimiz ile bir araya gelmek birlikte bir sahur yapmak istedik. AK Partili Belediye Meclis üyelerimiz ile yaptığımız bu sahur programında değerli Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Mesut Bayram Laçalar ağabeyimiz, MHP İlçe Başkanı Şener Özten bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah ilk fırsatta aynı sahur programını diğer partili belediye meclis üyelerimiz ile düzenleyecek onlarla da bir araya geleceğiz” dedi.

Zafer Ünal Gençlik Parkı’nın yeni haliyle herkesin çok beğenisini topladığını ifade eden MHP Manisa Milletvekili adayı Mesut Bayram Laçalar, “Böylesine anlamlı bir organizasyonda bizleri de davet eden değerli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sahur programının gerçekleştirildiği bu güzel park gerçekten de halkın büyük beğenisini toplamış durumda. Öncelikle bu parkı ilk olarak şehrimize kazandıran değerli büyüğümüz eski Belediye Başkanımız Zafer Ünal ağabeyimize, sonrasında da parkı yeniden düzenleyerek Manisalıların beğenisini toplayan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Manisamızın böylesine güzel mekânlara ihtiyacı vardı. Halkımız da ciddi anlamda buraya ilgi gösteriyor” dedi.

Yapılan parkın güzelliğinin yanı sıra isminin de ayrı bir önemi olduğunu dile getiren AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Manisa’da ilk defa yaşayan bir Belediye Başkanının adının bir tesise verildiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45