Şehzadeler Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Temmuz 02 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde gerçekleştirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in başkanlığında toplanan Belediye meclisinde toplamda 16 madde görüşülerek karara bağlandı.

Şehzadeler Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde yapılan toplantıda 16 madde görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. Geçtiğimiz bir aylık dönemi ile ilgili konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapılan çalışmalar hakkında Belediye meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Çelik’in bilgilendirme konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı. 14 ana madde ve 2 önerge teklifinin görüşüldüğü meclis toplantısında alınan tüm kararlar AK Parti, MHP ve CHP tarafından oy birliği ile kabul edildi. Tüm gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, toplantı sonunda söz alan tüm Grup Başkanvekilleri Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in vermiş olduğu iftar yemeği nedeni ile başkan teşekkür ettiler. Başkan Çelik 3 Ağustos Pazartesi toplanmak üzere meclis toplantısını sonlandırdı.