Şehzadeler 'de hizmetler ardı ardına yükseliyor

Temmuz 03 ,2017

Şehzadeler Belediyesi’nin ilçe genelinde ki yapmış olduğu hizmetler hızla devam ediyor. Şehzadeler Belediyesi olarak her hafta farklı bir temel atma ve tesis açılışları gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediyesi Başkanı Ömer Faruk Çelik “Adnan Menderes Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallelerinde yapımı devam eden iki yeni tesissi yakın zamanda halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi Çok Amaçlı Salon ve Kazım Karabekir Mahallesi Taziye ve Kültür Evi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan her iki projenin de kısa bir süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Geçtiğimiz ramazan ayı içerisinde temellerini atmış olduğumuz iki projemiz olan Adnan Menderes Mahallesi Çok Amaçlı Salon ile Kazım Karabekir Mahallesi Taziye ve Kültür Evi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün yeni hizmetleri halkımızın hizmetine sunuyoruz. Bu iki projemizi de inşallah yakın bir zaman içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız. Kazım Karabekir Mahallemizde yapımına başladığımız Taziye ve Kültür Evi’nde çalışmalar büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Burada yapılacak olan iç tefrişat ve çevre düzenlemelerinin ardından inşallah kısa bir süre içerisinde buranın açılışının yaparak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bir diğer projemizde Adnan Menderes Mahallemizde yapımına başladığımız Çok Amaçlı Salonumuz olacak. Burada da temel atma işleminin ardından zemin düzenleme çalışmaları tamamlanmış durumda kısa bir süre içerisinde prefabrik yapı olacak olan Çok Amaçlı Salonumuzun yapımına başlanacak ve bu inşaatımızda çok kısa bir süre içerisinde bitecek. Bu şekilde hizmetlerimizi de ardı ardına halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca yapımı devam eden birçok projemizde de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığımız projelerimiz olmuştu, İnşallah önümüzdeki günlerde ardı ardına yeni açılışları da gerçekleştirerek Şehzadeler halkımızı güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.