Şehzadeler 'den 3 bin vatandaşa aşure ikramı

Ekim 05 ,2017

Şehzadeler Belediyesi, Muharrem ayı nedeni ile başlattığı aşure ikramları devam ediyor. Perşembe pazarı girişinde kurulan dev kazanlarda yapılan 3 bin kişilik aşure ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Muharrem ayı nedeni ile her gün farklı bir mahallede vatandaşlara aşure ikramında bulunan şehzadeler Belediyesinin aşure kazanları bu Perşembe pazarı civarında kaynadı. Aşure kazanlarının Perşembe pazarının hemen yanında kurulması nedeni ile vatandaşların aşure ikramına ilgisi yoğun oldu. Düzenlenen 3 bin kişilik aşure ikramına Şehzadeler Belediye Başkan vekili Akif Özer, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak her yıl Muharrem aynıda on binlerce vatandaşa aşure ikramında bulunduklarını ifade eden Başkan vekili Akif Özer “Muharrem ayı nedeni ile bugün Perşembe pazarımızın girişinde vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak her yıl Muharrem ayında bu geleneğimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızda bu ikramlara yoğun ilgi gösteriyor. Aşure hayrımızı her yıl geleneksel olarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.