Şehzadeler' den Engelsiz Park Müjdesi

Mart 27 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bazı mahallelerde yapımı süren yeşil alan ve park alanlarında incelemelerde bulundu.  Şehzadeler sınırları içerisinde kalan tüm parklarda düzenleme çalışması yapılacağını ifade eden Başkan Çelik, Manisa’da ilk olarak engelli parklarının da kurulacağının ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kazım Karabekir, Ahmet Bedevi ve Şehitler mahallelerinde yapımı devam eden parklarda incelemelerde bulundu. Yaz aylarının gelmesiyle vatandaşların rahat bir şekilde otura bilecekleri alanları oluşturmak için çalışmalar başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’ da bir ilk olan engelsiz park projesini hayata geçirdiklerini ifade etti. Mevcut park alanlarında engelli çocuklarında rahatça oynaya bileceği engelsiz parkların yapılacağını ifade eden Başkan Çelik “Şehrimizde ki parklarımızda düzenlemeler yapıyoruz. Parklarımızda fiziki düzenlemeler yapıyoruz ve tüm parklarımızda çimlendirme çalışmaları yapıyoruz. Şehzadeler ilçesindeki parklarımızda iyileştirme çalışmaları ve oyun grupları da yapacağız. Manisa da bir ilk olarak Engelli çocuklarımız için engelsiz parklar yapacağız. İlk etapta İlçemizdeki parkların bazılarında engelsiz park alanları yapacağız. Bu sayede engelli çocuklarımızda rahatlıkla bu çocuk oyun parklarında istifade edebilecekler. Sonraki dönemde ihtiyaç olması durumunda parklarımızda engelsiz çocuk parklarını yapmaya devam edeceğiz. Baharın gelmesiyle vatandaşlarımızın rahat nefes alabilecekleri akşamları çaylarını alıp oturup sohbet edebilecekleri parklarımızı vatandaşlarımız için hazırlıyoruz. Her şey Şehzadelerimiz için diyor parklarımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Şehitler Mahalle Muhtarı Hasan Dalgızlar Başkan Çelik ve çalışan personele teşekkür etti.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45