Şehzadeler kurucu meclisi son defa toplandı

Şubat 07 ,2019



Şehzadeler Belediyesi kurucu belediye meclisi son meclis toplantısını geçtiğimiz akşam gerçekleştirdi.  Kültür Sitesi Meclis Salonunda gerçekleşen son meclis toplantısın duygulu anlar yaşandı.

Şehzadeler Belediye Meclisi son toplantısını gerçekleştirdi. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde belediye meclisi son defa toplandı. Toplamda 10 komisyon raporundan oluşan meclis gündeminin ardından yapılan konuşmalarda duygu dolu anlar yaşandı.

Tüm Meclis üyeleri ile 5 boyunca büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler belediyemizin kurucu Meclisinin son meclis toplantısını hepiniz hoş geldiniz. Toplantımızın Manisa Şehzadeler imiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 5 yıl boyunca her ay bu meclis salonunda sizlerle bir araya geldik. Şehzadelerin bize daha güzel hizmetler sunabilmek için burada meclis gündemlerimizi ele aldık. Her bir arkadaşımızın katkıları oldu. Büyük çoğunlukla da oy birliği ile bu mecliste kararları aldık. Zaman zaman farklılıklarımız, farklı düşüncelerimiz olduğu.  Ancak Şehzadeler’e ve Manisa'ya yaraşır bir tarzda, hiç birbirimizi kırmadan, üzmeden, saygısızlık ve nezaketsizlik yapmadan bu şehre yakışır bir seviyede 5 yıl boyunca burada Meclis toplantılarımız yaptık.  Yıllar su gibi akıp geçiyor. Ömür dediğiniz bir gün bitiyor. Her birimiz süresi gelince ömrümüzü tamamlayacağız, ancak önemli olan arkamızdan hayır duasıyla anılabilmek. Önemli olan hoş bir seda bırakabilmek. İnanıyorum ki Şehzadeler Belediyemizin Meclis Üyeleri her bir Partisi ile güzel dostluklar kuruldu.  Bu toplantılarda ve diğer hizmetlerimiz de bugüne kadar vermiş olduğunuz tüm katkı ve destekler için gerek meclis çalışmalarımızda gerek komisyon çalışmalarımızda her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehzadeler’e Manisa'ya milletimize yakışır bir üslupla bugüne kadar tüm çalışmalarımızı sürdürdük.  Bunun için de çok teşekkür ediyorum. 5 yıldan beri dur durak bilmeden bu şehrin tüm halkı için çaba ve sarf eden hizmetkârı olan bir kardeşiniz olarak ben hepinizden razıyım. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı sonunda söz alan grup başkanvekilleri Kendi parti grupları adına Manisa'ya ve Şehzadeler yapılan hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  ama ve tüm beledi ye meclis üyelerine teşekkür ettiler. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yapılan son belediye meclisi toplantı sonrasında veda yemeğinde bir araya gelen belediye meclis üyeleri ne birer teşekkür belgesi takdim etti

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45