Şehzadeler'de Ramazan Çocuklar için de güzel geçiyor

Mayıs 24 ,2018

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamında her gece farklı farklı etkinliklerin düzenlendiği Cumhuriyet Meydanında, çocuklar unutulmuyor. Her akşam iftarın hemen ardından Cumhuriyet meydanında ki etkinlik sahnesinde çocuklar için tiyatro gösterileri, çocuk oyunları ve yarışmalar düzenleniyor.

Şehzadeler Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Şehzadeler Belediye Ramazan Geceleri programları her gece Cumhuriyet Meydanında devam ediyor. Her akşam farklı etkinliklerin düzenlendiği sahnede, Şehzadeler’in çocukları da unutulmuyor. Ramazan Geceleri programları çerçevesinde her akşam iftarın hemen ardından çocuklar için tiyatro gösterileri, çocuk oyunları ve yarışmalar düzenleniyor. İftar sonrası düzenlenen etkinlikler çocukların yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz akşam Manisa Afsem Tiyatrosu’nun sahnelediği ‘Afacan’ın Maceraları’ adlı gösterinin sahnelendiği Cumhuriyet Meydanında çocuklar coşku ve neşeyle tiyatro gösterisini izlediler.

Ramazan ayında Manisa’da yaşayan 7’den 70’e her vatandaş için Ramazan’ın ruhuna uygun programlar düzenlendiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak bu yıl 5.’sini düzenlediğimiz Ramazan Geceleri programlarımız halkımız tarafın büyük ilgi görüyor. Havaların sıcak olmasıyla birlikte iftar sonrasında halkımız sokaklara, parklara çıkıyor. Bu nedenle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikler halkımızın büyük beğenisini topluyor. Buraya gelerek hem buralarda gezme fırsatı buluyorlar hem de düzenlenen etkinliklerle keyifli ve kaliteli bir zaman geçiriyorlar. Cumhuriyet Meydanında ki sahnemizde büyükler için düzenlenen etkinliklerin yanı sıra miniklerimizi de unutmadık. Onlar içinde farklı, farklı etkinlikler düzenleniyor. Her akşam iftarın hemen ardından sahnemizde çocuklar için tiyatro gösterileri, çocuk oyunları ve yarışmalar düzenleniyor. Çocuklarımızın bu sayede yüzlerinin güldüğünü görmek bizleri çok mutlu ediyor. Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimiz yıldan bu yana 5.defa Ramazan Gecelerini düzenliyoruz. Yaptığımız etkinliklerle hem halkımızın Ramazan ayının rahat bir şekilde geçirmesini sağlıyoruz. Hem de Ramazan’ın ruhuna uygun düzenlenen programlarla çocuklarımıza şimdiden Ramazan’ı sevdirmiş oluyoruz” dedi.