Şehzadelerde okullar eğitim yılına hazır

Eylül 08 ,2016

Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler tatil dönemi boyunca ihtiyaç duyulan tüm okullarda tadilat ve çevre düzenlemesi yaparak okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırladı. Tatil döneminde okullara yaklaşık 850 bin TL’ lik destek verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak eğitimi her alanda desteğimiz devam edecek” dedi.

Şehzadeler Belediyesi yaz tatili boyunca ihtiyaç duyulan okullarda yaptığı çalışmalar ile okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırladı. Birçok okulda gereken tadilat, boya badana, çevre düzenlemesi işlerinin yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime her alanda destek verdik bu desteklerimiz imkânlarımız ölçüsünde artarak devam edecektir. Geçtiğimiz Haziran ayında okulların kapanması ile birlikte yaz tatili boyunca ihtiyaç duyulan tüm okullarız da çalışmalar başlattık. Yaz tatili boyunca okullarımızın tadilat, boya badana, çevre düzenlemesi işlerini tamamlayarak çocuklarımızın daha güzel mekânlarda eğitime başlamalarını sağlıyoruz. Birçok okulumuzda tadilatların yanı sıra öğrencilerimizin spor aktiviteleri yapabilmeleri için bazı okullarımıza basketbol potaları, voleybol kaleleri ve hentbol direkleri montajını yaptık.  Manisa Lisemizin bahçesine’ de iki adet tenis kortu kazandırdık. Bu yaz dönemi okullarımıza yaklaşık olarak 850 bin TL tutarında harcamalarımız oldu. Şehzadeler Belediyesi olarak en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu biliyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizi ve eğitimi çok önemsiyoruz. Bundan sonra da eğitime desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.