Şehzadeler'den 5 bin öğrenciye karne hediyesi

Mayıs 28 ,2015



Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Şehzadeler Belediyesi öğrencilere karne hediyesi verdi. Okullar kapanana kadar yaklaşık 5 bin öğrenciye giysi desteğinde bulunulacağı belirtildi.

Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Şehzadeler Belediyesi, okulların kapanmasına kısa bir süre kala örnek bir çalışmaya imza attı. İlçedeki 5 bin öğrenciye giysi desteği verileceği belirtildi. İlk dağıtım İstiklal İlkokulu’nda protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen, Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Esin Ağırkaya ile vakfın mütevelli heyeti katıldı. Akşemseddin ve Dr. Ömer Faruk Meriç okullarında da ayrıca bir tören düzenlendi.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, okulların kapanmasına kısa bir kaldığını belirterek, karne hediyesi olarak böyle bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime tam destek verdik. Geleceğin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyordu. Şimdi de hiçbir ayrım yapmadan desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bilgisayar talebinde bulunan okullarımızı geri çevirmeyerek, teknolojinin nimetlerinden faydalanmalarını istiyoruz. Şimdi de karne hediyesi olarak tüm öğrencilerimize giysi hediye ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45