Şehzadeler'den 560 personel için promosyon anlaşması

Nisan 27 ,2018

Şehzadeler Belediyesi, 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kadroya geçirilen taşeron personeller ile ilgili Yapı Kredi Bankası ile maaş anlaşması imzaladı. İmzalanan anlaşma gereğince Belediye şirketi bünyesinde çalışan 560 personele bir defaya mahsus olmak üzere 1070 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Şehzadeler Belediyesi bünyesindeki kadroya geçen personeller için Yapı Kredi Bankası ile maaş anlaşması imzaladı. Belediye bünyesinde taşeron olarak çalışırken 696 sayılı KHK ile kadroya geçen 560 personel banka ile yapılan anlaşma gereği bir defaya mahsus olmak üzere 1070 TL banka promosyonu almaya hak kazandı. 560 personelin tamamının ayrım yapılmaksızın bu promosyondan faydalanacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Bilindiği gibi 696 sayılı KHK kapsamında belediyemizde çalışan 560 personelimiz taşeron olarak çalışmakta iken kadro hakkı elde etmiş oldular. Bu çalışan kardeşlerimizin kadroya geçiş işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından şartların iyileştirilmesi için çalışmalar başlattık. Bu bağlamda 10 farklı banka ile görüşmelere başladık. Uzun süren görüşmelerin ardından personelimize en yüksek promosyon vermeyi teklif eden Yapı Kredi bankası ile 3 yıllığına maaş anlaşmasını imzaladık. İmzalamış olduğumuz anlaşma gereğince belediyemizde kadro hakkı elde etmiş olan 560 personelimizin her biri ayrım yapılmaksızın bir defaya mahsus olmak üzere 1070 TL banka promosyonu almış olacak. Yapı Kredi Bankası ile yaptığımız sözleşme gereğince tüm personel kardeşlerimizin promosyonları 15 Mayıs tarihinden sonra 20 gün içerisinde banka hesaplarına yatmış olacak. Tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.