Şehzadeler'den Çorumluoğlu'na veda yemeği

Eylül 04 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün yayınlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Karadeniz Ereğli Kaymakamlığına atanan İsmail Çorumluoğlu için veda yemeği düzenledi.

Şehzadeler ilçesinin kurucu Kaymakamı olan İsmail Çorumluoğlu’nun İçişleri Bakanlığının kararnamesi ile Karadeniz Ereğli Kaymakamlığına atanmasının ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katılımı ile bir veda yemeği düzenledi.

Birlikte görev yaptıkları 4,5 yıllık süreç içerisinde Şehzadeler’e güzel hizmetler kazandırdıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “4,5 yıldan beri Şehzadelerimize birlikte hizmet ettiğimiz, iyi günde, kötü günde hep bir arada olduğumuz değerli Kaymakamımız için bir veda yemeğinde bir araya geldik. Belediye Meclis üyelerimiz ve tüm birim müdürlerimiz ile birlikte değerli Kaymakamımıza görev süresi boyunca, Şehzadelerimize yapmış olduğu hizmetler nedeni ile çok teşekkür ediyoruz. Her ilçede Kaymakam ile Belediye Başkanı arasında mutlaka bir hukuk oluşur bu nedenle veda durumları duygusal manada zorluklar içerir. Ancak bizim aramızda çok daha farklı bir durum var. Biz seçildiğimizde belediye binamız ve kurulu bir düzenimiz yoktu. Mazbatamızı da almadan önce kendisiyle bir hukukumuz başlamıştı. Kaymakamlığın üst kısmında ki birkaç odayı bize tahsis etmişti. 6 ay boyunca belediyemizin kuruluşunun o birkaç oda da gerçekleştirmiştik. Gerek kuruluş sürecimiz gerekse Şehzadelere yapılacak olan hizmet anlamında her ne var ise değerli Kaymakamımız her zaman için yanımızda oldu, temel atmalardan, açılışlara kadar bütün hizmetlerimizi sahiplendi. Kendisinin bilgisi, birikimi ve idareciliğinden fazlasıyla istifade ettik” dedi.

“ŞEHZADELER BİRLİK VE BERABERLİK ŞEHRİ”

Şehzadeler ilçesinde görev yaptığı 5 yıllık süreç içerisinde her zaman birlik ve beraberlik içerisinde şehre hizmetler kazandırıldığını ifade eden Kaymakam Çorumluoğlu “Belediye Başkanımız ve tüm ekibine bu nezaketi için çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler’de ki son haftamda sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Şehzadeler’ de 5 yıldır görev başındaydım. Şehzadelerde ki görevimiz zor gibi gözüküyordu. Çünkü yeni bir ilçe kurulacaktı. Meslek hayatımda birçok görevi yapmıştım. Ancak yeni bir ilçe kurmamıştım. Ancak burada yeni bir ilçeyi kurmanın mutluluğunu da yaşamış oldum. Şehzadeler’de görev yaptığım 5 yıllık süreç içerisinde her zaman sizlerle bir arada olduk. Tüm birimlerimizi kurduk ve halkımıza en iyi şekilde hizmet verdik. Yeni kurulan bir ilçe olmamıza rağmen şuan da 50 yıllık bir ilçenin v erdiği tüm hizmetleri fazlasıyla verebilen bir ilçeyiz. Yine bu süreç içerisinde 15 Temmuz’ u birlikte yaşadık. Sizlerle yan yana meydanlarda sokaklardaydık. Şehzadeler deyince hep aklıma tarih gelecek. Burada olduğum süreç içerisinde tarihi en iyi şekliyle deyim yerindeyse damarlarıma kadar yaşamış oldum. Yine Şehzadeler deyince aklıma birlik ve beraberlik içerisinde hizmet eden insanlar hep aklıma gelecek. Bu güzel organizasyon için tekrardan değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e belediye meclis üyelerimize ve tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen veda gecesinin sonunda yazdığı anlık şiirlerle bilinen AK Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Kavas’ ın Kaymakam Çorumluoğlu için yazdığı şiiri okuması büyük beğeni topladı.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45