Şehzadeler'den Kaleköy'e çıkarma

Ağustos 05 ,2018



Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 23 Haziran’da resmi gazetede yayımlanan üçlü kararname ile resmen Şehzadeler İlçesine bağlanan Kaleköy Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 23 Haziran’da Resmi Gazetede yayımlanan Üçlü Kararname ile Şehzadeler İlçesine bağlanan Kale Köy Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan incelemelere AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, daire müdürleri ile belediye teknik ekipleri de katıldı.

Şehzadeler Belediyesi olarak Kaleköy Mahallesine ilk olarak sıfırdan bir çocuk oyun parkı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Çelik “Değerli Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu ve İlçe Başkanımız Ahmet Tonguç ile birlikte geçtiğimiz ay resmi gazetede yayınlanan üçlü kararname ile İlçemiz sınırlarına bağlanan Kale Mahallemizde yaptığımız çalışmaları yerinde inceledik.  Bu güne kadar Kaleköy Mahallemize büyük hizmetler veren Yunusemre Kaymakamlığımıza ve Yunusemre Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı hizmetleri Şehzadeler olarak bizde eksiksiz bir şekilde vermeye devam edeceğiz.  Ülkemiz üzerinde son günlerde bir takım oyunlar oynanıyor. Ekonomik baskılar kurulmaya çalışılıyor. Ancak biz Türk Milleti olarak 15 Temmuz gecesi çelikten paletleri olan tanklara geçit vermemiş bir milletiz. Ancak milletçe bu hadiselerden bir ders almalıyız. Daha çok çalışmalı, güçlenmeli ve ülke olarak zenginleşmeliyiz. Aynı oyunların daha sert olanı bugün Müslüman coğrafyasında çok şiddetli bir şekilde oynanıyor. Müslüman coğrafyasının bizim liderliğimize ihtiyaçları var bu nedenle lider bir ülke olmalıyız. Kaleköy Mahallemiz 2002’den bu yana bizleri her zaman desteklemiş ve yalnız bırakmamıştır. 24 Haziran’da yapılan son seçimlerde de bize büyük destek vermiştir. Bu nedenle tüm Kaleköy halkına teşekkür ediyorum. Kaleköy Mahallemize 150 metrekarelilik bir çocuk oyun parkı yapıyoruz. Bu parkta mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız rahatlıkla vakit geçirebilecekler. Parkın içerisinde bulunan ağaçların gölgesinde dinlenebilecekler. Şuan büyük bir hızla devam eden bu güzel parkımız 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmış olacak ve halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

“KALEKÖY ŞEHZADELERLE GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDECEK”

Kaleköy Mahallesinin, Şehzadeler ilçesinde ki diğer mahalleler gibi eşit bir şekilde hizmetlerden faydalanacağını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Kaleköy Mahallemiz 23 Haziran itibarı ile Şehzadeler İlçemize ait bir mahalle oldu. Bizde değerli Belediye Başkanımız ve Kaymakamımı ile birlikte mahallemizi ziyaret ettik. Belediyemiz hızlı bir şekilde hummalı bir çalışma içerisinde. Mahalle muhtarımızdan gelen talepleri yerine getirmek için çaba sarf ediyor. Bu noktada Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Kale Köy Mahallemiz inanıyorum ki Şehzadelerde ki diğer mahallelerimiz gibi Şehzadeler Belediyemizin tüm hizmetlerinden eşit bir şekilde faydalanacak ve Kaleköy, Şehzadelerle daha da güzelleşecek” dedi.

“ŞEHZADELER YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR”

Kaleköy Mahallesinin, Şehzadeler ilçesine bağlanmasının hemen ardından Kaleköy Mahallesinde hummalı çalışmaların başladığını ifade eden Kaleköy Mahalle Muhtarı İsmail Atmaca “Değerli belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik’e Kaleköy Mahallemize göstermiş olduğu yakın ilgi nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Kaleköy Mahallesi olarak, Şehzadeler ilçesine bağlandığımızdan bu yana Şehzadeler Belediyesi mahallemizde yoğun bir şekilde çalışıyor. Şuan da yollarımızın düzenlenmesi ve oyun parkı yapımı hızla devam ediyor” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45