Şehzadeler'den Vali Deniz'e ziyaret

Kasım 21 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm Belediye Meclis üyeleri ve Başkan yardımcıları ile birlikte göreve yeni başlayan Manisa Valisi Ahmet Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Belediye Meclis Grubu, MHP Belediye Meclis Grubu ve Başkan yardımcıları ile birlikte, geçtiğimiz ay yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa’ya atanan Vali Ahmet Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Valiliği olarak koordineli çalışmayla şehrin güzel hizmetlere kavuşacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Tüm Belediye Meclis üyelerimiz ve Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Manisamıza yeni atanan değerli Valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Şehzadelerin, Âlimlerin, Evliyaların, bolluk ve bereketin şehri Manisamıza hoş geldiniz diyoruz. Bugün AK Parti ve MHP grubumuz ile birlikte, Devletimizin ve Hükümetimizin Manisa’da ki temsilcisi, birlikte çalışacağımız, projelerimizi ve hizmetlerimizi koordine edecek olan değerli Valimize yeni görevi hayırlı olsun. Biz Şehzadeler Belediyesinin çekirdek ailesi olarak hizmet noktasında her zaman değerli Valimizin yanında olacağız. Birlikte koordineli çalışma ile Şehrimize güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum” dedi.

“MANİSA TÜRKİYE’NİN GÖZBEBEĞİ BİR ŞEHİR”

Manisa’nın Organize Sanayi ve Tarım alanları ile Türkiye’nin gözbebeği bir şehir olduğunu ifade eden Manisa Valisi Ahmet Deniz, “Kanuni’nin Fatih’in yetiştiği bir şehirde görev yapmak bizim için bir onur. Günümüzde de sanayisi ile tarımı ile Türkiye’nin gözbebeği, örnek gösterilebilecek bir şehir. Kolektif hareket edebilme ve uyum potansiyeli var. Bize düşen, kimseyi ötekileştirmeden, gönüllere dokunarak, gece gündüz demeden, mahalli idarelerle beraber şehrimize hizmet etmek” diye konuştu.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45