Şehzadeler'den hükümete teşekkür

Şubat 19 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ve Meclis Başkanı Etem Yasin ile birlikte Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı ziyaret etti. Başkan Çelik, Arınç’a Bakanlar Kurulu’nun her yıl 60 bin ton kuru üzümün Türkiye genelinde okullarda dağıtılması kararından dolayı teşekkür etti. 

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisalı üzüm üreticileri sevindiren, okullarda 60 bin ton kuru üzümün dağıtılması ile kararından dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümet adına başbakan yardımcısı Bülent Arınç’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik’in ziyaretinde Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, ve Ziraat Odası Meclis Başkanı Etem Yasin’de hazır bulundu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Sayın Başbakan Yardımcım, hükümetimizin üzümün Türkiye genelinde bütün okullarda ücretsiz olarak öğrencilerimize dağıtılması ile ilgili kararı Şehzadeler ve Manisa’mızda büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Alınan bu karar üzümün hakettiği değeri görmesi açısından önemlidir. Sizin şahsınızda başta Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, bütün bakanlarımıza Şehzadeler çiftçisi adına teşekkür ediyorum “dedi.

KAÇİRE: “EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Manisa Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ise yaptığı konuşmada Başbakan yardımcısı Bülent Arınç’ın 40 yıllık siyasi hayatında Manisa çiftçisinin her zaman yanında olduğunu söyledi. Hükümetin aldığı kararla üzümün geleceğinin daha da parlak hale geldiğini belirten Kaçire, “Bu karar çiftçimizin üzüm üreticimizin yüzünü güldürdü. Bu kararın alınmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun“ dedi.

ARINÇ’TAN HER GÜN BİR AVUÇ ÜZÜM TAVSİYESİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise üzümün sağlık açısından çok faydalı bir besin olduğunu söyledi.  Her gün bir avuç üzüm yemenin insan sağlığına büyük katkıları olacağını söyleyen Arınç, “Kuru üzüm kemik, göz, sindirim sağlığı gibi, demir ve enerji açısından çok faydalı bir besin.  Kendinizi halsiz, yorgun hissettiğinizde bir avuç kuru üzüm yiyerek enerji desteği alabilirsiniz. İşte böylesine faydalı bir besinin çocuklarımıza dağıtılacak olması onların zekasının gelişimi için önemlidir. Hükümet olarak doğru bir karara imza attığımızı düşünüyorum. Bu uygulamanın üzümün gelişimi ve tanıtımı açısından önemli bir lokomotif görev yapacağını düşünüyorum. Manisa’mıza çiftçimize çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Ben Sayın Belediye Başkanımıza ve Ziraat Odamızın yöneticilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45