Şehzadeler'den liseli öğrencilere özel söyleşi

Şubat 16 ,2017

Şehzadeler Belediyesinin lise öğrencileri için düzenlediği söyleşi programına katılmak üzere Manisa’ ya gelen Sevda Kuşun Kanadında dizisinin Hüsnü karakterini canlandıran sevilen oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu, Tarihi Bedesten’ de lise öğrencileri ile buluştu.

Şehzadeler Belediyesi’nin davetlisi olarak Manisa’ ya gelen TRT ekranlarının sevilen dizisi olan Sevda Kuşun Kanadında dizisinin Hüsnü karakterini canlandıran Manisalı oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Tarihi Bedesten Nikâh Salonun’ da düzenlenen söyleşi programda Liseli öğrencilerle ile bir araya gelerek söyleşi yaptı. Düzenlenen söyleşi programa oyuncu Yenişehirlioğlu’nun yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı İsmail Önal ve çok sayıda lise öğrencisi katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak her alanda halka hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı İsmail Önal “Şehzadeler Belediyesi olarak bizlerin bütün gayreti ve çabası, hükümetimizin bütün çaba ve gayreti, sizlere güzel bir gelecek hazırlamaktır. Bizler sizlere bu geleceği hazırlarken öncelikle sizlerin kendi değerinizi bilmeniz gerekiyor” dedi. Başkan Yardımcısı Önal’ ın ardından sahneye çıkan Araştırmacı Yazar ve oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, salonu dolduran öğrencilere deneyimlerini aktardı. Öğrencilere 15 Temmuz hain darbe girişimi ile alakalı bilgilerde veren Yenişehirlioğlu “Öncelikle bugün sizlerle bir araya gelmemize vesile olan değerli kardeşim Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Kendisini eskiden beri tanırım, güler yüzlü ve samimi bir insandır. Bu samimiyeti de onu sevilen bir Belediye Başkanı yapmıştır. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi bir başlangıç değildi. Bundan 40 yıl önce başlayan bir çalışmasının neticesidir. Ama şükürler olsun ki 40 yıl boyunca yapılan hazırlık milletin dik duruşu ile önlenmiş ve hainler başarılı olamamıştır” dedi. Söyleşinin ardından Yazar Yenişehirlioğlu son kitabı olan ‘Bir 15 Temmuz Romanı Kara Güneş’ isimli son kitabını imzalayarak öğrencilere hediye etti.