Şehzadeler'den ücretsiz internet

Aralık 03 ,2015

Şehzadeler’den 1 günde 2 proje

Şehzadeler Belediyesi iki yeni projeye daha imza attı. Tarzan Meydanı’na konulan kitap ve oyuncak kumbarasıyla ücretsiz WİFİ noktaları vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Başkan Çelik, “Hizmete sunduğumuz bu iki projemiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Şehzadeler Belediyesi kitap ve oyuncak kumbarası ile ücretsiz WİFİ ve şarj istasyonunu hizmete sundu. Tarzan Meydanı’nda konulan kumbara ve istasyonun tanıtımına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyeleri Ali Özyiğit, Selman Keresteciler, Akif Özer, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Önal, Ahmet Songüler, Bilal Demir ve Ulus Kotluca ile vatandaşlar katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği projelerin tanıtımında konuşan Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak yeni iki projemizi daha hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın ücretsiz kullanması için Tarzan Meydanı’nda kablosuz internet noktasını hizmete açıyoruz. Vatandaşlarımız burada 100 metrekarelik alanda sınırsız ve ücretsiz WİFİ hizmeti alabilecekler. Aynı zamanda telefonlarını da şarj edebilecekler. Hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız T.C. kimlik numaralarını sisteme tanıttıklarında bu hizmeti rahatlıkla kullanabilecekler. Çok fonksiyonlu olarak kurduğumuz sistem sayesinde vatandaşlarımız, hem telefonlarını ücretsiz şarj etme imkânına kavuşabilecekler hem de sınırsız internet kullanabilecekler. Bu hizmetimiz tüm halkımıza hayırlısı olsun. Yine Tarzan Meydanı’nda montajını yaptığımız kitap ve oyuncak kumbarasını da vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olduk. Vatandaşlarımız evlerinde okudukları kitapları ve çocuklarının kullanmadıkları oyuncakları bu kumbaramızda biriktirip, kitap ve oyuncakları okullarımıza ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza çocuklarımıza ulaştıracağız. Bu sayede Şehzadeler’de bir gönül köprüsü kurmuş olacağız. Bu vesile ile evlerde kullanılmayan kitaplar ve çocuklarımızın oynamadığı oyuncaklarda değerlendirilmiş olacak. Hizmetlerimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlısı olsun” dedi.