Şehzadeler'in Minikleri 112'nin önemini öğrendiler

Kasım 26 ,2018

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minikler, 112 Acil çağrı merkezi ve Acil Ambulansın önemini öğrendiler.

Şehzadeler Belediyesi Kreşinde öğrenim gören minikler, Kreşe gelen Acil Tıp Uzmanlarından Acil Sağlık Müdahaleleri hakkında bilgiler aldılar. Şehzadelerin minikleri 112 acil Durum numarasının önemini eğlenerek öğrendiler. Anlattıkları konular hakkında çocuklara sorular soran 112 ekibi, soruları bilen tüm miniklere 112 dergisi hediye ettiler. 112 yeleklerinden giyen minikler, gelen ambulansın içerisine binerek, ambulansta incelemelerde bulundular. Ambulansa binen minikler ambulans içerisinde büyük heyecan yaşadılar.