TOKİ 3 Şehzadelerle güzelleşiyor

Mayıs 09 ,2018

Şehzadeler ilçesinde ki 65 Mahallenin tamamında yoğun bir şekilde çalışmalarının sürdüren Şehzadeler Belediyesi, Adnan Menderes Mahallesinde bulunan TOKİ 3 konutlarının bulunduğu alanda peyzaj ve tesviye çalışması başlattı.  TOKİ 3 sakinlerinin talebi üzerine çalışma başlatan Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, toprak alanlarda düzenleme, ağaç dikimi ve çimlendirme çalışması yaptı.

Şehzadeler ilçesinin genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren, Şehzadeler Belediyesine bağlı ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri yanıtsız bırakmıyor. Adnan Menderes Mahallesinde bulunan TOKİ 3 sakinlerden gelen talepleri değerlendiren belediye ekipleri TOKİ 3 alanında bulunan yeşil alanlarda düzenleme çalışması başlattı. Söz konusu alanlarda düzenleme çalışması başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak halkımızın taleplerine imkânlar ölçüsünde cevap vermeye devam ediyoruz. Bu bağlamda 65 Mahallemizin tamamında olduğu gibi, Adnan Menderes Mahallemizde de çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Adnan Menderes Mahallemizde bulunan TOKİ 3 binalarının yer aldığı alanda vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda düzenleme ve peyzaj çalışmaları başlattık. Daha önce alan içerisinde kalan yeşil alan kötü bir görüntü oluşturmaya başlamıştı. Vatandaşlarımızdan gelen talep sonrasında ekiplerimiz söz konusu alanda önce bir tesviye çalışması başlattılar. Sonrasında da toprağa uygun ağaç dikimlerini gerçekleştirmiştik. Hava şartlarının da iyileşmesi ile birlikte ekiplerimiz düzenleme yaptıkları alanlara çim ekimi ve peyzaj çalışması yaptılar. bu çalışmalar sayesinde TOKİ 3 konutlarının  sokakları daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak” dedi.