YAZ ŞEHZADELERDE BİR BAŞKA GÜZEL

Temmuz 24 ,2023

Şehzadeler Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında Grup İnce'den Nağmeler, Şehzadeler Belediyesi Mehmet Takımı ve Magnesia Ritim Grubu'nu vatandaşlarla buluşturdu. Hafta sonu gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Yaz aylarında her hafta sonu farklı bir etkinliği vatandaşlar ile buluşturan Şehzadeler Belediyesi  bu hafta Grup İnce'den Nağmeler, Şehzadeler Belediyesi Mehmet Takımı ve Magnesia Ritim Grubu'nu konuk etti. Etkinliklerin ilki Cuma akşamı Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'da Grup İnce'den Nağmeler'in konseri oldu. Sanatçı Ahmet İnce ve Ekibi amfi tiyatroyu dolduran vatandaşların tasavvuf ezgileriyle  kulaklarının pasını sildi. Magnesia Ritim Grubu ise Cumartesi akşamı Tarzan Meydanı'nda sahne aldı. Şehzadeler Belediyesi Mehmet Takımı ise  Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro'da ecdanın şanlı marşlarını Manisalılar için seslendirdi.  Sıcak yaz günlerinde etkinlikleri ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatmayı amaçlayan Şehzadeler Belediyesi'nin  yaz döneminde konser, tiyatro ve diğer etkinliklerinin devam edeceğini  belirtildi.