Yeniköy Cemevinde Çalışmalarda Sona Gelindi

Ağustos 26 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yeniköy mahallesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi ve Cemevinde incelemelerde bulundu. Atıl durumda bulunan eski düğün salonunun yapılan yenileme çalışma ile önümüzdeki aylarda Kültür Merkezi ve Cemevi olarak hizmet vereceğini ifade eden Başkan Çelik, Şehzadeler Belediyesi’nin her kesime eşit mesafede hizmet ettiğini belirtti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban Yeniköy mahallesinde yapımı devam eden Kültür Merkezi ve Cemevinde incelemelerde bulundu. Şehzadeler Belediyesi olarak Yeniköy mahallesinde birçok hizmete imza attıklarını ifade eden Başkan Çelik “Bugün Yeniköy mahallemizde incelemelerde bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Yeniköy mahallemize hizmetlerimiz devam etmektedir. Şuan içerisinde bulunduğumuz alan Yeniköy mahallemizde yaptığımız Kültür Merkezi ve Cemevi olarak mahalle halkımıza hizmet verecek olan bir bina. İçerisinde bulunduğumuz bu bina yıllarca mahallede düğün salonu olarak kullanılmış yenisi yapılınca da terk edilmiş atıl durumda bir binaydı. Şehzadeler Belediyesi olarak biz bu bina ile ilgili projelerimiz yaptık. Projelerimiz hazırlarken Bektaşi babalarının da görüşlerini alarak en kullanışlı olacak şekilde bir proje hazırladık. İçerisinde dinlenme odaları, mutfak ve büyük bir salonunun bulunduğu 200 metrekarelik bir alan tepeden tırnağa elden geçirilerek yenilendi” dedi.

“Yeniköy’de Hizmetlerimiz Tüm Hızıyla Devam Edecek”

Yapılan yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldığın ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu alanda yapacağımız çalışmalar bitmek üzere. Nasip olursa çalışmalarımızı birkaç ay içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız.  Yeniköy mahallemizde yaşayan Bektaşi kardeşlerimiz, vatandaşlarımız, kendi etkinliklerini burada rahatlıkla yapabilecekler. Şehzadeler Belediyesi herkesin ve her kesimin belediyesidir. Biz bütün meselelere, bütün inanç gruplarına hizmet etmeye çalışıyoruz. Burada yapmış olduğumuz çalışmada bunun bir göstergesidir. Biz istismar etmiyoruz. Ancak halkımızın ihtiyaçlarını aldığımız oylara ve görüşlerine bakmadan hizmetlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Bunun dışında yan tarafta bulunan meydandaki tuvaletleri de yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk. Bunun yanı sıra okulumuzun boya badana işlerine yardımcı oluyoruz. Ayrıca bozuk olan yollarımızda bakım onarım işlerini de yaptık yapmaya devam edeceğiz. İhtiyaç duyulan bazı yollarımıza parke taşı döşeme işlemlerimiz devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde 3 bin metrekare parke taşı döşeme işi devam edecek. Yeniköy mahallemizde hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Şehzadeler Belediyesi olarak her mahallemizde olduğu gibi Yeniköy mahallemizde adalet ve hakkaniyetle hizmetlerimizi en iyi şekilde yapmak için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Önümüzdeki aylarda hizmete açılacak olan bu Cemevi ve Kültür Merkezi Yeniköy mahallemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45