Yılın Başkanı Ödülü Çelik'e

Nisan 13 ,2015

Manisa’da faaliyet gösteren bizimmanisa.com adlı internet sitesinin geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu ankette Manisalıların büyük çoğunluğunun sevgisini kazanan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yılın belediye başkanı seçildi.

Yılın belediye başkanı anketini yapan bizimmanisa.com anketinden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik açık ara farkla birinci çıktı. 1.lik plaketini bizimmanisa.com genel koordinatörü İsmail Karadeniz’ den alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Öncelikle bizleri yılın Belediye Başkanı olarak gören değerli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen 1 yıl gibi kısa bir süre içerisinde haklımızın sevgisini kazanmak bizi çok mutlu etmiştir. Ben başta bizimmanisa.com imtiyaz sahibi İsmail Aydoğan Bey ve genel koordinatör İsmail Karadeniz ve tüm yayın ekibine çok teşekkür ediyorum. Halkımızın bize göstermiş olduğu bu ilgiyle şehrimize çok daha büyük bir çabayla hizmet etmeye, hizmet ederken de halkımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda bizimmanisa.com İnternet sitesi okurları ve Manisalılarla yüz yüze yapılan anket sonuçlarında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  açık farkla Manisa'da yılın belediye başkanı seçilmişti.  Yılın belediye başkanı seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik plaketini site genel koordinatörü İsmail Karadeniz’in elinden aldı.