"VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM"

Nisan 20 ,2023

Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzellikleri içerisinde barındıran rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı, mübarek Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, sosyal hayatımızın en mutena ve en güzel zaman dilimleridir. Bayramlarımız, millet olma şuurunun şekillendiği, köklü geçmişimizin ışığında geleneklerimizin geleceğe aktarılmasında önemli bir yer tutan, herkesin kucaklaştığı zaman dilimleridir. Özellikle ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında tüm milletimizin seferber olarak, mağdur olan vatandaşlarımıza yardım eli uzatması bizi bir araya getiren ortak duygularımızın en somut göstergelerinden biridir.Bu vesile ile asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anarken, bu zorlu dönemde birlik ve beraberlik duygularının daha da önem kazandığını vurgulamak istiyorum. Bu bayramda, yine bir araya gelerek, birlikte sevinip, paylaşmanın hazzını yaşayacağız. Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.”